Heb jij een nòg beter idee dan interactieve stoeptegels? kom maar op!

18 april 2017

In Capelle aan den IJssel hebben ze iets slims bedacht. Interactieve stoeptegels. Ga je daarop staan, dan kun je ervaren welke plannen de gemeente heeft met de directe omgeving. Ook leuk: Zaandam ontwikkelde Zinder, een app à la Tinder. Aan de hand van foto’s kun je de plannen van de gemeente liken, of wegswipen. We zoeken meer van dat soort vernieuwende ideeën. Dus kom maar op!

Bekijk op Initiate de uitnodiging voor creatieve geesten en vernieuwende denkers. We zoeken ideeën die we kunnen gebruiken bij de ontwikkeling van de Omgevingswet. Daarbij kan nieuwe technologie helpen. Denk aan apps, Virtual Reality, drones, slim data-gebruik, maar misschien weet jij nog iets beters te verzinnen. En: in een echt goed idee werken overheid (gemeente), ondernemers, inwoners en wetenschap samen. Dat zijn de enige spelregels. Voor de rest: verras ons, verras Nederland!

Jouw vernieuwende idee geven we een platform, de nodige ondersteuning, alles wat nodig is om het te realiseren. Maar eerst hebben we je idee nodig. Lees meer en stuur je idee in voor eind april! Succes!